UKDeutschlandÖsterreichSchweizFranceBelgiqueNederlandsLuxembourgEspañaItaliaDanmarkNorgeSverigeSuomi
Startside
Begeistring
Produktet
Nytt! Xbeam
Brukerne
FAQ
Priser
Kontakt
Presse
Download
Bestill nå!
Reklameartikler

NY NÅ:
GyroTwister-Xbeam
med lys!

En øvet bruker får GyroTwister opp i en fart på over 10 000 omdreininger i minuttet. Derved genererer GyroTwister en sentrifugalkraft på inntil 15 kg. Hva ligger nærmere enn å utnytte disse enorme kreftene til energiutvinning? Det er nettopp det vi har gjort med den nye GyroTwister-Xbeam.

Xbeam har en innebygd strømgenerator som gir nok energi til å lyse opp apparatet på en fascinerende måte. Det kommer et intensivt lys ut i alle retninger fra den. Men ikke bruk den blå Xbeam i bilen om natten, man kunne ellers komme til å forveksle deg med politiet ...Og slik virker Xbeam

Fordi GyroTwister-Xbeam selv lager den strømmen den behøver, trenger den selvsagt ikke noen batterier, Xbeam vil også i mange år lyse som den første dagen.

Den grunnleggende virkemåten for Xbeam er den samme som for
GyroTwister Classic. I tillegg har den imidlertid to høyytelseskobberspoler som er montert på kjernepunktet, rotoren. Disse føres forbi en ekstrasterk permanentmagnet som er festet på kabinettet for Xbeam. På den måten dannes en induksjonsspenning.
Dette prinsippet virker som en sykkeldynamo, der en magnet dreier seg omkring en spole, drevet av forhjulet, hhv. bakhjulet. Endene på spolen stikker ut av dynamohuset, slik at strømmen som skal sørge for lyset til sykkelen, kan trekkes ut

Imidlertid ble dette prinsippet kraftig modifisert ved utarbeidelsen av den nye Xbeam, fordi om spolen hadde vært forbundet med kabinettet, måtte også LED-ene ha blitt montert på kabinettet, noe som hadde ført til et "stående lys". Derfor er Xbeam bygd motsatt opp i forhold til en sykkeldynamo. Permanentmagneten er fast forbundet med kabinettet, og spolen som strømmen blir tatt ut fra, sitter på rotoren, der også de 6 Power-LED-ene er anbrakt. Resultatet er 4 superlyse LED-er, som sammen med rotoren dreier seg rundt sin egen akse med inntil 14 000 omdreininger i minuttet (xBeam selv greier sågar over 15 000 omdreininger i minuttet, men menneskets gjennomsnittlige koordinasjonsevne svikter betydelig under dette).
En ubeskrivelig virkning.

Xbeam finnes i to farger:
oransje/gul (røde Power-LED-er) og
blå /gul (blå Power-LED-er).StartsideBegeistring Produktet |  Nytt! Xbeam |  Brukerne
FAQPriserKontaktPresseDownloadBestill nå!Reklameartikler


(c) 2010 Alle teksten på denne hjemmesiden (c) GyroTwister.
(tm) Xbeam er et registrert varemerke for GyroTwister.
(tm) GyroTwister er et registrert varemerke for GyroTwister.
(pt.p) GyroTwister-Xbeam er patentanmeldt til det tyske patent- og varmerkekontoret.